Alexandru Boris Cosciug's Prieteni

  • Romeo - Nicolae ȘTEFĂNESCU
  • Lilioara Macovei
  • Maria Niculescu
  • Elena

Discuţiile lui Alexandru Boris Cosciug

Scrisul in Stiinta, in Arta si iar in Stiinta

Această discuţie este începută. Cel mai recent răspuns de Mircea Florin Caracas Ian 26. 20 Răspunsuri

Scrisul în Ştiinţă, în Artă şi iar în Ştiinţă Motto: De aceea le vorbesc în pilde, că, văzând, nu văd şi, auzind, nu aud, nici nu înţeleg. Şi se împlineşte cu ei proorocia lui Isaia (6.9), care zice:…Continuare

Cuvinte cheie : om, creatie, Dumnezeu

Cadouri primite (13)

De la Eugen Serea De la Mircea Florin Caracas De la Georgeta Șalgău De la 0u86g8902lkts
 

Pagina lui Alexandru Boris Cosciug

Activitatea Recentă

Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog TOUCH ME NOT a utilizatorului Dan Predescu
"Motto: Cum arată ”dreptul la fericire” pentru ei? (din articol)   Domnule Dan, nici eu nu am văzut filmul şi mă abţin să-l comentez, dar vin şi eu cu o scurtă notă la observaţiile din finalul acestui articol. Da, omul are drepturi,…"
Luni
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Superstiții a utilizatorului Aurel Conțu
"Stimaţi scriitori, cititori şi comentatori aflaţi pe acest minunat site, Negru pe Alb, nu mă întristează faptul că nu sunteţi de acord cu opiniile mele ci mă bucură faptul că citiţi articolele (din ce în ce mai puţine) şi comentariile…"
Mar 7
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Superstiții a utilizatorului Aurel Conțu
"Domnule Aurel, eu sunt prins acum cu nişte lucrări la casa din Câmpulung Muscel şi, deşi citesc, nu prea mai am timp să comentez căci eu nu mă mulţumesc doar cu scurte remarci. Cunosc predicţiile lui Nostradamus, din care unele s-au potrivit,…"
Mar 3
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Superstiții a utilizatorului Aurel Conțu
"Domnule Aurel, eu sunt prins acum cu nişte lucrări la casa din Câmpulung Muscel şi, deşi citesc nu prea mai am timp să comentez, căci eu nu mă mulţumesc doar cu scurte remarci. Cunosc predicţiile lui Nostradamus, din care unele s-au potrivit,…"
Mar 3
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog magnetism poetic a utilizatorului FLOARE ARBORE
"“un magnetism poetic mă leagă de Luceafărul iubirii universale … amprentând lumea largă” (din poezie)   Şi pe mine!   În prima mea carte (Scurtă istorie a creaţiei omului – puteţi descărca gratuit…"
Feb 18
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog MĂ DOARE TOT a utilizatorului MARILENA VELICU
"În Apocalipsa cap. 10 este descrisă “o astfel de durere” pe care o suportă în special cei ce au credinţă în existenţa unui Creator (eu vorbesc aici în special de cele şase mari religii ale lumii) şi de ştiinţă (a…"
Feb 10
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog perseverență a utilizatorului FLOARE ARBORE
"Referitor la “spectrul genetic” de care sunt şi eu preocupat în lucrarea mea de doctorat, în care “perseverez” de 4 ani (o găsiţi pe acest site alături de celelalte cărţi ale mele, în care…"
Feb 9
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Arca lui Noe a utilizatorului Aurel Conțu
"Domnule Aurel, şi în opinia mea (rezultată din “citirea cu deamănuntul” a Bibliei “pentru a creşte ştiinţa”, aşa cum i-a spus Dumnezeu lui Daniel – 12.4, nu am găsit vre-un pasaj în care să fie scris că…"
Feb 9
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Arca lui Noe a utilizatorului Aurel Conțu
"Scuze că mă bag iar în “dedesupturile acestei afaceri”, dar recent am transmis câteva documente colectivului care mă critică şi mă reorientează pe calea cea bună pentru lucrarea mea de doctorat prin care vreau să îl…"
Feb 7
Mircea Florin Caracas a contribuit cu răspunsuri la discuţia Scrisul in Stiinta, in Arta si iar in Stiinta a utilizatorului Alexandru Boris Cosciug
"Dragă Domnule Alexandru Boris , Bine te-am regăsit pe site. Ați subliniat  acum o serie de cuvinte care au alte sinonime încă din motto. De exemplu cel ce are cunoștință sau cunoaște , este cel ce are știință . Cartea subliniată…"
Ian 26
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia EROAREA a utilizatorului Ştefan Zoltan Marina
"Astăzi, 26 ianuarie 2019, e sâmbătă seara. El priveşte “toate câte a făcut şi iată erau bune foarte.” (Geneza 1.31). În 11 octombrie 2009 eu am debutat cu poezii şi alte comentarii despre GENOMUL UMAN pe Reţeaua…"
Ian 26
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Scrisul in Stiinta, in Arta si iar in Stiinta a utilizatorului Alexandru Boris Cosciug
"Motto: "Cel ce ascultă cuvintele lui Dumnezeu, cel ce are ştiinţă de la Cel Preaînalt şi vede descoperirile lui Dumnezeu, ca în vis, dar ochii îi sunt deschişi: Îl văd, dar acum încă nu este; Îl privesc, dar…"
Ian 26
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Lungimi de undă a utilizatorului Aurel Conțu
"Nota: va rog sa corectati coja cu coaja"
Ian 13
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Lungimi de undă a utilizatorului Aurel Conțu
"Motto: o distanță enormă desparte coaja de sâmbure (din poezie)   Eu, ca inginer electronist specializat în comunicaţii spaţiale prin unde electro-magnetice invizibile ochiului, pornind de la comparaţia formei seminţelor…"
Ian 13
Alexandru Boris Cosciug a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Lungimi de undă a utilizatorului Aurel Conțu
"Motto: o distanță enormă desparte coja de sâmbure (din poezie)   Eu, ca inginer electronist specializat în comunicaţii spaţiale prin unde electro-magnetice invizibile ochiului, pornind de la comparaţia formei seminţelor…"
Ian 13
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Citate de Edmunde Burke (12.01.1729 – 09.07.1797) - om de stat irlandez, autor, orator, teoretician politic și filosof a utilizatorului Pop Dorina în grupul SALONUL CALENDARUL ZILEI
"La mulţi ani, 2019, tuturor administratorilor, autorilor de articole şi comentatorilor în Negru pe Alb! Eu încerc să fac nişte comparaţii la citatele 1 şi 2: Dumnezeu: "Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele şi Eu te voi…"
Ian 13

Informaţii pentru profil

Data naşterii
Iulie 23, 1950

Genetica si Geneza

Motto: “Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi…” (Geneza 3.22)

 

Dragi cititori în Negru pe Alb, în încercările mele demarate acum 11 ani pentru a demonstra genetic Geneza am fost selectat acum 2 ani pentru a prezenta, dezvolta şi certifica ştiinţific teoria respectivă în cadrul şi cu ajutorul colectivului profesoral al unei cunoscute universităţi tehnice din România.

Nu intru acum în amănunte ci doar anexez proiectul şi cele două rapoarte de cercetare prezentate până acum şi m-ar bucura comentariile critice ale voastre ce mi-ar putea corecta traseul de cercetare pentru a ajunge cu bine la limanul propus, la termenul stabilit – 28 septembrie 2018.

 

Vă mulţumesc anticipat pentru sprijin.

 

Cu stimă.

PCS.pdf

R1CS.pdf

R2CS.pdf

Alexandru Boris Cosciug's Blog

La trecerea dintre ani

Postat în Decembrie 27, 2018 la 12:40am 3 Comentarii

Tuturor administratorilor de site, cititorilor, colaboratorilor, criticilor şi autorilor de articole, la trecerea dintre ani vă…

Continuare

Scrisul in Stiinta, in Arta si iar in Stiinta

Postat în Martie 5, 2018 la 12:57am 0 Comentarii

La rubrica DISCUTII am publicat pe acest site un articol cu titlul:

http://negrupealb.ning.com/forum/topics/scrisul-in-stiinta-in-arta-si-iar-in-stiinta

Scrisul în Ştiinţă, în Artă şi iar în Ştiinţă

 

Motto: De aceea le vorbesc în pilde, că, văzând, nu văd şi, auzind,…

Continuare

Genetica si Geneza

Postat în August 12, 2017 la 11:30pm 4 Comentarii

Motto: “Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi…” (Geneza 3.22)

 

Dragi cititori în Negru pe Alb, în încercările mele demarate acum 11 ani pentru a demonstra genetic Geneza am fost selectat acum 2 ani pentru a prezenta, dezvolta şi certifica ştiinţific teoria respectivă în cadrul şi cu ajutorul…

Continuare

Panou de comentarii (11 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Negru pe alb !

Alătură-te reţelei Negru pe alb

La 2:59pm în Noiembrie 21, 2018, mihai katin a spus...

Apocalipsa este o revelatie ,deci o taina  vie pe care  trebuie sa o strabatem  de multe ori  pentru a ajunge  la  miezul faptelor ce le cuprinde  ,este laudabila incercarea de a-i descifra  macar in parte sensurile  si  cred ca le este dat  la putini oameni  acel har necesar acestei straduinte

17.

Şi al şaptelea înger a vărsat cupa lui în văzduh şi glas mare a ieşit din templul cerului, de la tron, strigând: S-a făcut!

18.

Şi s-au pornit fulgere şi vuiete şi tunete şi s-a făcut cutremur mare, aşa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.

19.

Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.

20.

Şi toate insulele pieriră şi munţii nu se mai aflară.

21.

Şi grindină mare, cât talantul, se prăvăli din cer peste oameni. Şi oamenii huliră pe Dumnezeu, din pricina pedepsei cu grindină, căci urgia ei era foarte mare.

Acestea sunt  cele înfăptuite, sau mai bine  spus care se  vor făptui de al șaptelea înger ...sunt lucruri de spaima  dar posibile ,doar Bunul Dumnezeu știe când...va mulțumesc pentru ca v-ați oprit  la textul meu  și va doresc  liniștea și pacea necesara  cercetărilor  biblice pe care le faceți!

Eu va doresc multa liniște și pace în  străduința acestei cercetări biblice și mulțumesc pentru ca v-ați oprit  câteva momente la textul meu

La 3:13am on Iulie 23, 2018, Eugen Serea i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
La mulți ani!
La 7:26am în Iulie 23, 2018, Elena a spus...

 Un cald La multi ani! de pe meleaguri basarabene

  

La 6:02am în Iulie 23, 2018, Pop Dorina a spus...

La mulți ani!

La 11:23am on Iulie 22, 2018, Mircea Florin Caracas i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
LA MULTI ANI
La 6:39am on Iulie 22, 2018, Georgeta Șalgău i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
Mulți ani!
La 8:27am în Iulie 23, 2017, Pop Dorina a spus...

La mulți ani, domnule ABC!

La 7:21am în Iulie 23, 2016, Pop Dorina a spus...

                                        La mulți ani!

La 8:35am în Octombrie 20, 2015, Lilioara Macovei a spus...

Cu drag de poezia dvs.

Succes si mă bucur că sunteţi aici, pe acest site!

La 12:47pm în Aprilie 24, 2014, Maria Niculescu a spus...

MII DE MULŢUMIRI, NEPREŢUIT PRIETEN!!!

AM MAI PIERDUT O PIATĂ DE LA INIMĂ.

CU DRAG,

 
 
 

Activitatea Recentă

Lui Pop Dorina i-a plăcut discuţia Citate de Johann Wolfgang Goethe (28.08.1749 – 22.03.1832) - poet german a lui Pop Dorina
cu 3 minute în urmă
Pop Dorina a adăugat 2 discuţii la grupul SALONUL CALENDARUL ZILEI
cu 3 minute în urmă
Utilizatorului Pop Dorina îi place postarea pe blog Aceşti poeţi cu inimi cât un munte a lui Camelia Ardelean
cu 4 minute în urmă
Utilizatorului CRistian Pop îi place postarea pe blog Marea procopseală a lui Veronica Serban
cu 50 minute în urmă
Utilizatorului CRistian Pop îi place postarea pe blog Aceşti poeţi cu inimi cât un munte a lui Camelia Ardelean
cu 54 minute în urmă
Postare de log efectuată de Aurel Conțu
cu 1 oră în urmă
Eugen Serea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Aceşti poeţi cu inimi cât un munte a utilizatorului Camelia Ardelean
cu 6 ore în urmă
Utilizatorului Eugen Serea îi place postarea pe blog Aceşti poeţi cu inimi cât un munte a lui Camelia Ardelean
cu 6 ore în urmă
Utilizatorului Eugen Serea îi place postarea pe blog Drag de poezie, mare avuție a lui Veronica Serban
cu 6 ore în urmă
Georgeta Șalgău a contribuit cu răspunsuri la discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a utilizatorului Lilioara Macovei
cu 6 ore în urmă
Postare de log efectuată de Camelia Ardelean
cu 7 ore în urmă
Camelia Ardelean a contribuit cu răspunsuri la discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a utilizatorului Lilioara Macovei
cu 7 ore în urmă
Postări de log efectuate de Friciu Ioan
cu 7 ore în urmă
Lui Georgeta Șalgău i-a plăcut discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a lui Lilioara Macovei
cu 8 ore în urmă
Lui Georgeta Șalgău i-a plăcut discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a lui Lilioara Macovei
cu 8 ore în urmă
Zarra a contribuit cu răspunsuri la discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a utilizatorului Lilioara Macovei
cu 9 ore în urmă
Utilizatorului Veronica Serban îi place postarea pe blog Osândă a lui Eugen Serea
cu 9 ore în urmă
Lui Veronica Serban i-a plăcut discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a lui Lilioara Macovei
cu 9 ore în urmă
Lui Pop Dorina i-a plăcut discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a lui Lilioara Macovei
cu 9 ore în urmă
Lui Zarra i-a plăcut discuţia Ziua Internaţională a Poeziei- Izvoarele iubirii a lui Lilioara Macovei
cu 9 ore în urmă